Guided ture

NATUROPLEVELSER

Vi arrangerer spændende stransafari og guided ture på øen

STRANDSAFARI

Oplev naturen på Årø med en lokal guide langs eng og strand, og smag på de vilde spiselige urter.

150 kr

/person

Strandsafari: "Sommersko"

Oplev naturen på Årø med en lokal guide langs eng og strand, og smag på de vilde spiselige urter. Dette er lidt af opskriften på 2 herlige timer, hvor du vil opleve noget af det, der også gør Årø til noget helt specielt.

Årø er for hele familien og det er let at komme rundt til fods eller på cykel.

Efter en spændende tur med kurven fyldt med urter samles vi på Brummers Gaard, hvor I vil få vores signaturret landskabet i en pølse", strandkålssalsa, sennepsdip med honning samt et glas tangvin. Hertil maltbrød.

Minimum deltagerantal: 8 personer
Varighed: 2 timer
Guide: Marianne Weiman

499 kr

/person

Strandsafari: "Sol og Strandsalat"

I bliver hentet på havnen af Marianne Weiman, som guider jeg langs eng og strand, og hvor I plukker urter til menuen.

Efterfølgende bliver der serveret menu i Bulladen på Brummers Gaard:

Vinrøget laks fra Årø Vingård med hummerskum og strandsennepø-spegepølse med vilde urter.

Øsignatur-ret: Landskabet i en pølse" med strandkålssalsa og sennepsdip med honning. Hjemmelavet rygeost med tangkiks. 1 glas tangvin fra Årø Vingård.

Minimum deltagerantal: 8 personer
Varighed: 3 timer
Guide: Marianne Weiman

999 kr

/person

Strandsafari: "kok amok i Bulladen"

Sed sollicitudin vehicula nisi pretium euismod. Phasellus urna leo, varius in odio sit amet, varius pellentesque tortor.

Minimum deltagerantal: 8 personer
Varighed: 5 timer
Guide: Marianne Weiman

425 kr

/person

Naturoplevelse på Årø

Sed sollicitudin vehicula nisi pretium euismod. Phasellus urna leo, varius in odio sit amet, varius pellentesque tortor.

Minimum deltagerantal: 8 personer
Varighed: 1 time
Guide: Marianne Weiman

Strandsafari er støttet af Nordeafonden, som har et alminnyttigt og velgørende formål. Fonden støtter aktiviteter, der fremmer det gode liv indenfor sundhed, motion, natur og kultur.

Bestil Strandsafari ved at ringe til os

Rundtur med "Ø-bussen"

I bliver hentet på havnen, og I skal sidde på et traktorlad, hvor der er plads til ca. 45 personer. En del af stolene er bløde og polstrede, men ellers vil det være en god ide at have lidt varme tøj med, da vognen er åben. (Det er dog altid sådan at den er overdækket med en presenning når det regner.)

Overalt hvor du færdes på øen kan du se vandet og der er mange ting at se på øen.

Vi kan nævne følgende seværdigheder:Fugleresevatet, Årø Vingård, Galloway Gå, Fugletårnet, Naturlegepladsen, Bulladen på Brummers Gaards med Knud Brummers stensamling.

Bytur til fods

Guiden bor på Aarø og vil gerne følge jer en tur rund på øen. I bliver hentet på havnen ". I starter på havnen, hvor guiden fortæller jer om livlinen til fastlandet, færgen - samt lidt om den udvikling der er sket på øen.

Herefter går I videre op til højvandsstenen og "Æ bøs", langs stendiger op til Brummers gaard med den gamle bullade fra 1650 På jeres fortsatte tur kommer I til mindestenen, forsamlingshuset og den gamle skole med endnu en mindesten. Herefter går I bag om byen til øens brandstation, videre forbi gamle gårde og Lions ferieboliger. Efter et besøg i kirken fortæller guiden lidt om "Kongsgården", og I går ned af Skippergade, hvor turen slutter

150 kr

/person

Snapseture på Årø.

Oplev naturen på Årø med en lokal guide og hør om ølivet sommer og vinter. I ser de gamle huse og stendiger og kommer efterfølgende en tur ud i naturen.

Dette er lidt af opskriften på 2 herlige timer hvor du vil opleve noget at det der også gør Aarø til noget helt specielt.

Aarø har et værdifuldt plante- og dyreliv og en spændende kultur- og naturhistorie - Russerdiget, strandmalurt, sumpeg, gammel overtro og strandtudser - øen har det hele. En tur for alle natur-/snapseurter og historieinteresserede. Kom og vær med og samtidig blive inspireret til din egen kryddersnaps.

Vi samles efterfølgende på Brummers Gaard, hvor der er smagsprøver på forskellige snapse, samt kaffe og lagkage. Minimum deltagerantal: 8 personer
Ring og bestil en sjov og spændende tur

KONTAKT OS

Vi gør alt for at gøre din oplevelse på Årø til en god oplevelse.

Har du spørgsmål?

Vil du booke et bord eller har du spørgsmål til et af vores hyggelige ophold? RIng til os på tlf: +45 74 58 31 14

Send os en e-mail

Vi besvarer løbende henvendelser via vores e-mail. I travle perioder kan du opleve lidt længere svartid end normalt.

Besøg os

Kom forbi hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du vil nyde en god middag. Vi glæder os til at se dig.