Drikkevarer

DRIKKEVARER

Vi udskifter løbende vores vin og drinkskort, som følger sæsonen

SMAG LOKAL VIN & ØL

Liflige lokale vine. Cafe Brummer byder på lækker lokal vin fra Aarø Vingård som fremstiller deres helt egen vin på druer der kan gro i de danske klima. De har skabt vin af høj kvalitet og der er naturligvis også mulighed for aflægge vingården et visit. Cafe Brummer byder desuden på et velvalgt vin, øl og drinkskort der løbende udskiftes i takt med sæsonen.

Stort drikkevare menukort med lokale varianter

Vine

Brummers Gaard byder på et særdeles velvalgt vinkort, og i kan således nyde husets rød eller hvidvin som er af egen import fra vinbonden Brunello fra italien. Vinkortet byder blandt meget andet, også på en 1930 Cabernet Sauvignon, årgang 2015 eller en Spumante “brut”.

Øl

På Brummers Gaard forkæler vi vores gæster, og vi byder naturligvis også på masser af special øl. Her kan i blandt andet opleve en økologisk ginger beer, en Gylden tangøl, som er let, en mørk tangøl, en let røget øl eller den klassiske Fuglsang fadøl.

Velkomstdrink eller Long drinks

Skulle i være i humør til en frisk velkomstdrink eller long drinks, er der masser af muligheder. Bland favoritterne er Aarø Sling, som blandt andet indeholder vodka, is, rød sodavand og garnish: appelsin, eller en Aarøyal - Pimms No. 1 med agurk. Derudover kan i også nyde klassikeren Gin Hass eller en Mojn Cocktail.

Snaps

Til en god frokost hører naturligvis en god snaps, og der er masser af gode snaps af vælge imellem på Brummers Gaard. Her finder i snapse med masser af spændende smage, f.eks. en Brumbasse snaps med smag af honning, citron, chili eller den skønne Ø-kuller snaps med smag af valnød og honning fra Aarø.

Whiskey

Efter en god konference eller møde er det hyggeligt at nyde solnedgangen med en udsøgt whiskey. Brummers Gaard tilbyder nogét for enhver smag, og di blandt andet nyde en Glenkinchie, Lagavulin, Oban, Cragganmore, Talisker eller Dalwhinnie.

Vand

Hvis I ønsker at læske ganen med en vand, byder vi også på lækre og liflige læskedrikke. Her finder I blandt andet den populære Vand fra fuglsang, en Havtorndrik eller den skønne Chabeso(sønderjysk sodavand).

MANGE SPECIAL VIN, ØL OG DRINKS

KONTAKT OS

Vi gør alt for at gøre din oplevelse på Aarø til en god oplevelse.

Har du spørgsmål?

Hotel: Har du spørgsmål før du booker et ophold hos os? Skriv til os på E-mail: booking@brummersgaard.dk 
Bord: Har du spørgsmål før du booker et bord hos os? Ring til os på tlf: +45 51 25 31 12

Send os en e-mail

Vi besvarer løbende henvendelser via vores e-mail. I travle perioder kan du opleve lidt længere svartid end normalt.

Besøg os

Kom forbi hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du vil nyde en god middag. Vi glæder os til at se dig.