Frokost Menu
"Smagen af Aarø"
Der er p.t. kun take-away - Croissant med hj.lavede kyllingesalat
Smagen af Aarø: rimmet laks med rygeostcreme, håndpillede rejer i peberrods/hindbærdressing, røget ørred med spinat-ærtepuré, signaturpølse (oksekød) med strandkålssalsa, ø-spegepølse med hj. syltede røde løg, ost med tngkiks. Hertil Gårdens maltbrød. |
159,00 |
Fisketallerken med fisk fra sundet: Krabbesalat med lime, håndpillede rejer med peberrods/-hindbærdressing, rimmet laks med rygeost, ladfisk let fiteret i tangmel med strandkålsslasa. Hertil gårdens maltbrød. |
139,00 |
Håndpillede rejer: Gårdens maltbrød med håndpillede rejer, mayonnaise, citron og dild. |
89,00 |
Fiskefrikadeller: Hjemmelavede sønderjyske fiskefrikadeller (3 stk) med rugbrød, løgkompot, tyttebær og remoulade. | 119,00 |
Fish & Chips: Brummers luksus fritter med hjemmelavet mayonnaise og fisk fra sundet. |
99,00 |
oksen: ø-spegepølse, finskåret sortfodssvinskinke med semidry tomater, artiskokhjerter, strandkålssalsa og ost. Hertil gårdens maltbrød | 95,00 |
Brummers Signaturret:" Landskabet i en pølse" med tangpesto, strandkålssalsa, brød samt et lille glas tangvin fra Vingården. Denne pret er præmieret. |
89,00 |
Flamkuchen: Flamkuchen med løg, bacon og ost. | 75,00 |
ø-klapper: rugbrød med ø-spegepølse, Strandkålssalsa og hj. syltede røde løg. | 35,00 |
Børnemenu: Frikadeller med Brummers luksusfritter eller Fish & Chips. (børn under 12 år) | 75,00 |
Der er p.t. ingen aftensmenuer.
Forretter:
1. krabbesalat med lime, rejer med dressing af hindbær/peberrod. Dertil maltbrød kr. 8500
3. Serranoskinke, sortfodsvinskinke, grillede artiskokker og maltbrød. kr. 90,00
(i højsæsonen kan det forekomme at der ikke serveres forretter på grund af travlhed)
Hovedretter:
På grund af corona tilstand er der p.t.ingen buffet til hovedretterne. Tarllerkenanrettes.
Steak 189,-
pebersovs, bønner i svensk dildpesto, hj. syltede røde løg, flækket hvidløg og kartofler.
Ø-bøf 149,-
kartofler, pebersovs og tilbehør.
signatur fiskepande 179,- "ø-specialitet" minimum 2 personer
fisk fra sundet serveret med krebs og rejer samt cremet hvidvins sauce & urter med nye kartofler.
Marsk-lam 189,-
pebersovs, bønner i svensk dildpesto, hj.syltede røde løg, flækket hvidløg og kartofler.
Børnemenu 90,-
Frikadeller med tilbehør
Desserter:
is fra Skarø med og ribssirup og bær 59,-
Ret til ændringer forbeholdes.
|