Frokost Menu
"Smagen af Aarø"
november og december 2020
Tapas JUL: Sild med æblecrumble, krabbesalat med lime, fiskefrikadelle på syltede rødbedestrimler, tyttebær, rösti og sylt, juleskinke med hjemmelavede spicy rødkål, ost med pærer i esdragon samt et lille glas ris a la mande. Hertil brød. | 159,00 |
"Oksen" ø-spegepølse, finskåret skinke, samt sortfodsskinke med taps af semidry tomater, artiskikhjerter samt ost med sylt. Hertil gårdens maltbrød. | 99,00 |
"Flammkuchen" Flamkuchen med løg, bacon og ost. |
75,00 |
|
Der er p.t. ingen aftensmenuer.
Forretter:
1. krabbesalat med lime, rejer med dressing af hindbær/peberrod. Dertil maltbrød kr. 79,00
3. Serranoskinke, sortfodsvinskinke, grillede artiskokker og maltbrød. kr. 90,00
(i højsæsonen kan det forekomme at der ikke serveres forretter på grund af travlhed)
Hovedretter:
På grund af corona tilstand er der p.t.ingen buffet til hovedretterne. Tarllerkenanrettes.
Steak 189,-
pebersovs, bønner i svensk dildpesto, hj. syltede røde løg, flækket hvidløg og kartofler.
Ø-bøf 149,-
kartofler, pebersovs og tilbehør.
signatur fiskepande 179,- "ø-specialitet" minimum 2 personer
fisk fra sundet serveret med krebs og rejer samt cremet hvidvins sauce & urter med nye kartofler.
Marsk-lam 189,-
pebersovs, bønner i svensk dildpesto, hj.syltede røde løg, flækket hvidløg og kartofler.
Børnemenu 90,-
Frikadeller med tilbehør
Desserter:
is fra Skarø med og ribssirup og bær 59,-
Ret til ændringer forbeholdes.
|